:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Jun 17, 2020   18:23

0

319

Jović: Potreban je vaš glas da još više osnažimo Srbiju na ovim prostorima

Zamenik direktora Kancelarije za KiM Damjan Jović danas je zajedno sa kandidatom za poslanika u Skupštini Srbije Milanom Savićem i načelnikom kosovsko-mitrovačkog okruga Slavkom Simićem boravio u selu Banje u  opštini Srbica .Oni su sa meštanima razgovarali o svim dosadašnjim značajnim ulaganjima države Srbije koja se ogleda u brojnim infrastrukturnim i drugim projektima kao i podršci kako socijalno ugroženima tako i onima koji se bave poljoprivredom .

Država ćini sve da reši ili ublaži  brojne vaše probleme i zato je nam je važna vaša podrška 21. juna kako bi mogli i dalje da gradimo i da još jaće osnažimo Srbiju na ovim prostorima", porućio je Jović.

Meštani sela Banje i Suvo Grlo 21. juna glasaće u Goraždevcu, rekao je zamenik direktora Kancelarije za KiM Damjan Jović i pozvao žitelje ovih sela da ostanu jedinstveni, kao što su i bili i do sada, i svoj glas daju listi Aleksandar Vućić – Za našu decu.

Nepodeljena je podrška srpskog naroda politici koju je državno rukovodstvo vodilo u odnosu na najznačajnije državno pitanje a to je Kosovo i Metohija.

“Pred predsednikom Aleksandrom Vučićem su narednih nedelja teški razgovori i zato nam je vaša podrška važna”, rekao je Jović.

“Podržite na sledećim izborima 21. listu koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić, listu koja je okrenuta budućnosti i boljitku naše dece, ne zanemarujući nikada ni već ostvarena prava i ono što su zaslužili naši penzioneri i svi drugi. Vodeći računa o svakom našem građaninu potrudićemo se da stvaramo sve bolje uslove za sve vas”, poručio je Jović i dodao da život na KiM nije lak ali da je država svaki put u sve većoj mogućnosti da pomogne.

Milan Savić, kandidat za poslanika u skupštini Srbije naglasio je da je potrebno da svi zajedno izađemo na izbore 21. juna i podržimo listu Aleksandar Vučić – Za našu decu kako bi Srpska lista i Srpska napredna stranka još više ojačali i samim tim još više mogla da pomogne Srbima na KiM.

“Dajući svoj glas listi Aleksandar Vučić – Za našu decu sasvim sigurno ćete osigurati opstanak i ostanak srpskog naroda na Kosovu i Metohiji”, naglasio je Savić.

Načelnik kosovsko mitrovačkog okruga i poslanik u pokrajinskom parlamentu Slavko Simić poručio je da glas srpskog naroda na KiM za predsednika Vučića znači mnogo više nego glas u Beogradu.

Meštane sela Banje i Suvog Grla zamenik direktora Kancelarije za KiM Damjan Jović obavestio je i o pomoći u građevinskom materijalu koji je Kancelarija namenila za još 11 porodica iz ovih sela opštine Srbica i najavio nova zaposlenja za određen broj mladih obrazovanih ljudi.  

Izvor: TV Most

KiMKancelarija za KiMSrbicaJovićSimićSavićizbori 2020.
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva