:

:

TV Most

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

clock

Oktobar 04, 2019   13:14

0

336

K. Mitrovica: Do kraja godine početak radova na stadionu, odobrena sredstva za most kod Dudinog krša

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić  rekao je danas da su u okviru investicionog plana koji je pokrenuo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, Opštini Kosovska Mitrovica odobrena još tri projekta – izgradnja fudbalskog kompleksa, dodatni objekat za PU „Danica Jamaz“ i izgradnja vijadukta – mosta preko Ibra kod Dudinog krša.

Izgradnja fudbalskog stadiona u Kosovskoj Mitrovici počeće do kraja godine, a iz  budžeta Vlade Republike Srbije, u te svrhe biće izvojeno skoro 156 miliona dinara.

„Kapacitet stadiona će biti 3826 sedišta, a nalaziće se nedaleko od novopodignute Sportske hale. Imaćemo priliku da malo više afirmišemo zdrave životne navike i ljubav prema sportu“ rekao je Spirić.

Govoreći o izgradnji mosta kojim će grad Kosovska Mitrovica biti povezan sa magistralnim putem Priština Raška, Spirić kaže da je to ključno za regulisanje i rasterećenje saobraćaja na putu Kosovska Mitrovica – Zvečan. Za ovaj projekat, Vlada RS  opredelila je oko 66 miliona dinara.

Početak radova na dodatnom objektu za potrebe PU „Danica Jaramaz“ očekuje se uskoro a novih 500 kvadratnih metara, koštaće državni budžet oko 18,5 miliona dinara.

„Ovo je prvi paket pomoći našem gradu, a već sledeće godine nastavljamo sa rešavanjem pitanja krova nad glavom za mlade. Ovim projektima ojačavamo ekonomski razvoj ovog kraja“ dodao je Spirić i naglasio da je u ova tri projekta Vlada Srbije uložila oko 250 miliona dinara.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

KiMKosovska MitrovicaSpirićinvesticije
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?