:

:

TV Most

Foto: Kancelarija za KiM

clock

Septembar 25, 2021   19:39

0

79

Kancelarija za KiM: Grafit UČK na zidu kuće u Klokotu; Zločinačka organizacija UČK je dobrodošla, ali je ZSO zabranjena reč

Na zidu kuće u srpskoj opštini Klokot danas je osvanuo ispisan grafit koji slavi terorističku organizaciju UČK, saopštila je Kancelarija za KiM.

Do ovog incidenta dolazi u danima kada se srpski narod na prostoru Kosova i Metohije suočava da snažnim pritiscima i brutalnim pretnjama Prištine, kada se Srbi privode i hapse zbog poštovanja Briselskog sporazuma i isticanja simbola Zajednice srpskih opština, koji se cepaju, prelepljuju i skidaju .

Očigledno je na KiM dobrodošla zločinačka organizacija UČK, ali je ZSO zabranjena reč, iako je na formiranje Zajednice srpskih opština Priština stavila svoj potpis u Briselu, pre 3080 dana. 

Političari iz Prištine, koji svojim jednostranim odlukama i zapaljivim antisrpskim izjavama direktno podgrevaju ovakve incidente, otvoreno se rugaju međunarodnoj zajednici i Briselu zbog nepoštovanja preuzetih obaveza. 

Kancelarija za KiM oštro osuđuje ovaj incident koji ima za cilj da zaplaši i otera Srbe sa svojih ognjišta, ali naš narod prepoznaje pozadinu ove poruke i neće nasesti na provokacije.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Kancelarija za KiMKlokotUČKgrafit
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva