:

:

TV Most

Foto: Kancelarija za KiM

clock

Septembar 25, 2021   19:39

0

41

Kancelarija za KiM: Grafit UČK na zidu kuće u Klokotu; Zločinačka organizacija UČK je dobrodošla, ali je ZSO zabranjena reč

Na zidu kuće u srpskoj opštini Klokot danas je osvanuo ispisan grafit koji slavi terorističku organizaciju UČK, saopštila je Kancelarija za KiM.

Do ovog incidenta dolazi u danima kada se srpski narod na prostoru Kosova i Metohije suočava da snažnim pritiscima i brutalnim pretnjama Prištine, kada se Srbi privode i hapse zbog poštovanja Briselskog sporazuma i isticanja simbola Zajednice srpskih opština, koji se cepaju, prelepljuju i skidaju .

Očigledno je na KiM dobrodošla zločinačka organizacija UČK, ali je ZSO zabranjena reč, iako je na formiranje Zajednice srpskih opština Priština stavila svoj potpis u Briselu, pre 3080 dana. 

Političari iz Prištine, koji svojim jednostranim odlukama i zapaljivim antisrpskim izjavama direktno podgrevaju ovakve incidente, otvoreno se rugaju međunarodnoj zajednici i Briselu zbog nepoštovanja preuzetih obaveza. 

Kancelarija za KiM oštro osuđuje ovaj incident koji ima za cilj da zaplaši i otera Srbe sa svojih ognjišta, ali naš narod prepoznaje pozadinu ove poruke i neće nasesti na provokacije.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Kancelarija za KiMKlokotUČKgrafit
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?