:

:

TV Most

clock

Maj 27, 2022   11:19

0

126

Kancelarija za KiM: I proizvođači sa KiM na Beogradskom manifestu

Kancelarija za Kosovo i Metohiju podržaće ove godine učešće turističkih organizacija, porodičnih vinarija i malih proizvođača sa teritorije Kosova i Metohije na Beogradskom manifestu koji se održava na Savskoj promenadi u Beogradu od 27. do 29. maja, saopšteno je iz Kancelarija za KiM. 

Beogradski manifest okuplja turističke organizacije iz cele Srbije i ovo će biti prilika za promociju i afirmisanje srpske kulture, običaja i tradicije naše južne pokrajine.  

Na manifestu će svoje proizvode ponuditi proizvođači meda, sira, voćnih sokova, sušenog voća, rakija, vina, suvenira i proizvoda domaće radinosti sa područja Prištine, Štrpca, Zubinog Potoka, Zvečana i Kosovskog Pomoravlja.

U subotu, 28. maja u 15.30 časova na centralnoj bini Manifesta predviđeno je  predstavljanje naše južne pokrajine prigodnim programom.  

Festival počinje u petak, 27. maja u 15 sati i biće otvoren do 21 sat tog dana, a u subotu i nedelju radno vreme festivala je od 11 do 21 sat i u tim terminima posetioci će moći da obiđu i štand Kancelarije za Kosovo i Metohiju. 

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMKancelarija za KiMBeogradski manifest
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva