:

:

TV Most

Foto: Kancelarija za KiM

clock

Jul 16, 2021   16:06

0

45

Kancelarija za KiM: Ispred škole u selu Binač ispisan grafit UČK

Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da u jeku negativne kampanje protiv srpskog naroda na Kosovu i Metohiji, brojnih napada na srpsku imovinu, danas zabeležen novi incident.

“Ispred škole u selu Binač, u opštini Kosovska Vitina, ispisan je grafit UČK. Ovaj sramni čin, koji veliča terororističku organizaciju koja je toliko nesreće nanela srpskom narodu na Kosmetu, uznemirila je Srbe u ovom selu” navodi se u saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Ovom incidentu posebno daje na težini to što se u blizini mesta gde je ispisan grafit nalazi i srpska crkva, koja je kako se navodi, trn u oku svim ekstremistima na Kosovu i Metohiji.

U saopštenju se ističe da nema sumnje da serija intenzivnih napada i incidenata dolazi kao posledica eksplozivnih izjava i optužbi na račun Srba od strane političara iz Prištine i dodaje se da je to govor mržnje koji generiše nasilje na delu.

“Pred zakazan dijalog u Briselu, Albanci slikovito pokazuju da nisu zainteresovani za uspostavljanje normalizacije odnosa sa Srbima, za versku i nacionalnu toleranciju, već se gotovo svakodnevno različitim sredstvima služe da pokažu da ne žele da dele prostor sa srpskim narodom” zaključuje se u saopštenju Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMKancelarija za KiMBinačUČKgrafiti
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?