:

:

TV Most

clock

Mart 18, 2021   10:52

0

57

Kisić sa Joksimovićem: Verujem u odluku u interesu dece

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević istakla je danas, posle razgovora sa Đorđem Joksimovićem, da veruje da će nadležne institucije u daljem procesu doneti odluku koje su u isključivom interesu dece.  

Tokom razgovora sa Joksimovićem, ocem troje dece koja se nalaze u hraniteljskoj porodici, kako je saopšteno, Kisić Tepavčević je ukazala da će samohrani roditelji uvek imati podršku države, kao i institucija, a da je interes dece, njihovo zdravlje i dobrobit, prioritet svih.

Joksimović, kome su tri maloletne ćerke oduzete 2015, stigao je sinoć pešice iz Kragujevca u Beograd, gde ga je jutros primio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kojeg je zamolio da mu pomogne da vrati svoju decu.

"Đorđe ima tri ćerke i već godinama se bori za roditeljstvo. Saslušao sam ga i zamolio da poštuje institucije Srbije, uveren da će te institucije uvek na najbolji način zaštititi prava i potrebe dece", napisao je posle sastanka Vučić na Instagram profilu buducnostsrbijeav.

Vučić je istakao da veruje u pravdu i da je uveren da će Lara, Beba i Maja biti srećne.

"Za Srbiju ne postoji ništa važnije od njene dece i njihove budućnosti", naveo je Vučić, uz fotografiju sa sastanka sa Đorđem Joksimovićem.

Nakon što je izašao iz zgrade Predsedništva, Joksimović se sa ministarkom za rad, zapošaljavanje, boračka i socijalna pitanja Kisić Tepavčević uputio u resorno ministrastvo.

Izvor: Танјуг

Kisić TepavčevićĐorđe Joksimović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?