:

:

TV Most

clock

Decembar 16, 2019   8:38

0

63

KK Partizan pomaže vaterpolistima

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović izjavio je da će košarkaška sekcija Sportskog društva Partizan pomoći vaterpolo klubu tako što će obezbediti mazut za zagrevanje bazena.

"Vaterpolo klub Partizan, kao najtrofejniji kolektiv ne samo našeg sportskog društva, već cele Srbije, nalazi se u teškoj finansijskoj situaciji. Košarkaški klub, kao deo iste familije, želi da pomogne naslednicima slavnih asova koji su proneli slavu i crno-bele porodice i naše zemlje. U nadi da ćemo podstaći i ostale koji mogu da pomognu bastionu srpskog vaterpola, preuzimamo na sebe da obezbedimo mazut za zagrevanje bazena u protivvrednosti od milion dinara", navodi u saopštenju Mijailovića, koje je objavljeno na klupskom sajtu.

Dodaje se da KK Partizan "na taj način želi da obezbedi vaterpolistima makar minimum osnovnih sredstava za neometano treniranje".

"Želja nam je da pomognemo i podstaknemo druge, a ne da se svrstavamo na bilo čiju stranu u sukobima, koji na žalost, potresaju jedan deo naše porodice, jer Partizan je iznad svih nas", zaključio je Mijailović u svom saopštenju.

Šoštar zahvalio KK Partizan na pomoći

Predsednik Vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar zahvalio je  Košarkaškom klubu Partizan na pomoći od milion dinara, kako bi se za vaterpolo klub obezbedio mazut za zagrevanje bazena.

"Povodom vesti da će KK Partizan pomoći Vaterpolo klub sa milion dinara, želim da iskažem najiskreniju i najdublju zahvalnost KK Partizan na ovakvom gestu. Vaterpolo klub Partizan jeste naš najtrofejniji sportski kolektiv i poznato je u kakvim se problemima nalazi svih ovih godina, a pogotovo ovih poslednjih dana", naveo je Šoštar u saopštenju.

"Vama i Fudbalskom klubu, ovakvi sukobi unutar porodice nisu potrebni, i siguran sam da ćemo vrlo brzo, uz pomoć Sportskog društva, rešiti ovaj problem. Ova agonija mora da stane", poručio je Šoštar.

Izvor: RTV, T a n j u g

VK PartizanKK PartizanAleksandar Šoštar
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva