:

:

TV Most

Foto: Radio Kosovska Mitrovica

clock

Februar 06, 2020   13:03

0

234

Ključevi stana za porodicu Stanković

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić obišao je danas porodicu Stanković iz Kosovske Mitrovice, kojoj je uručio ključeve od stana.

Porodica Stanković- bračni par Bojan i Lucija, sa njihovom ćerkicom, uskoro će se preseliti u stan u ulici Lole Ribara.

“Hvala puno gospodinu Spiriću, Privremenom organu, Centru za socijalni rad što su nam omogućili da nakon toliko godina dobijemo stan. Ja sam u Mit5rovici skoro 8 godina, moj suprug je u ovom stanu skoro 18 godina. Imamo ćerkicu od pet godina. Nemam šta ja tu puno da kažem sem hvala vam puno” rekla je Lucija Stanković, koja je u naš grad stigla iz Sombora..

Direktor Centra za socijalni rad u Kosovskoj Mitrovici Dejan Đinović rekao je da je ova porodica imala dosta problema i da je pravi potez što  su sa Privremenim organom, uneli radost u ovaj dom.

„Ovu porodicu život nije mazio. Imali su problema i materijalnih i zdravstvenih. Raseljeni su iz južnog dela Kosovske Mitrovice. Na predlog lokalne samouprave doneli smo odluku da im uručimo ključeve stana. Želim im zdravlja i sreće. Mi ćemo nastaviti da pomažemo naše građane u skladu sa zakonskom regulativom i naravno, uz pomoć države Srbije“ rekao je Đinović.

Predsednik Privremenog organa Opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić rekao je ovom prilikom da osobe sa invaliditetom moraju da budu zbrinute na adekvatan način.

„Porodica Stanković je bila istrajna i pored svih nedaća i problema sa kojima su se suočavali. Država Srbija nastavlja punim intenzitetom da pomaže“, poručio je Spirić.

Nakon obilaska porodice, Stanković, u Opštini Kosovska Mitrovica,počeo je Dan otvorenih vrata. Predsednik ove Opšptine kaže da se svakog četvrtka sreće sa građanima i da se građani najčešće obraćaju zbog nezaposlenost, stambene nezbrinutosti i pomoći neophodne za lečenje.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

KiMKosovska MitrovicaSpirić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva