:

:

TV Most

clock

Oktobar 03, 2021   13:18

0

175

Klop: Odbijanje vakcine je kao vožnja u pijanom stanju

Menadžer fudbalskog kluba Liverpul Jirgen Klop (54) izjavio je da je odbijanje da se primi vakcina protiv kovida slično vožnji u pijanom stanju, jer predstavlja ugrožavanje drugih.

 

Govoreći o vakcinaciji, nemački trener je rekao da ne razume kako se vakcina protiv kovida u očima antivaksera može videti kao "ograničavanje slobode", otkrivši da je 99 odsto fudbalera Liverpula vakcinisano, preneo je "Skaj njuz".

"Ako kažem da sam vakcinisan, ostali ljudi kažu: 'Kako mi možeš reći da treba da se i ja vakcinišem?' Znate, to je pomalo kao vožnja u pijanom stanju. Svi smo bili nekada u situaciji da smo popili pivo ili dva, misleći da možemo da vozimo, ali zakon kaže da to nije dozvoljeno, zato i ne vozimo. Ali taj zakon je tu, ne da zaštiti mene kad popijem dva piva i želim da vozim. Tu je da zaštiti druge, jer sam pijan", rekao je Klop.

Pitanje vakcinacije među fudbalerima postala je jedna od glavnih tema nakon što su mediji u Engleskoj izvestili da je samo sedam klubova od 20 u Premijer ligi vakcinisalo više od 50 odsto fudbalera, dodaje "Skaj".

Izvor: T a n j u g

Jirgen Klopvakcinacija
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva