:

:

TV Most

clock

April 18, 2020   12:03

0

197

KM: Pet novoobolelih osoba na severu KiM

Opštinski štab za vanredne situacije saopštio je danas da u poslednja 24 časa broj novoobolelih na severu KiM je pet, a izlečenih sedam.

 

Četiri osobe zaražene su u Zubinom Potoku i jedna u Zvečanu, pa je ukupan broj dostigao cifru od 76 zaraženih. Preminulih je ukupno dvoje, a izlečenih jedanaestoro.

I dalje je najveći broj zaraženih u Kosovskoj Mitrovici gde je od koronavirusa do sada obolela 31 osoba, a izlečeno je 7. U Zvečanu je broj obolelih 19, dok su 4 lica izlečena. Najmanje zaraženih na severu KiM je u Leposaviću gde je zabeleženo 9 slučajeva obolelih, dok je u Zubinom Potoku registrovano 17 lica obolelih od koronavirusa.

U KBC Kosovska Mitrovica smešteno je 20 pacijenata, dok se 34 osobe sa lakšom kliničkom slikom nalaze u Studentskom domu. U Klinički centar Kragujevac poslata su četiri pacijenta, po jedan se nalazi u Kliničkim centrima u Nišu i Beogradu, kao i na Beogradskom sajmu, a dva pacijenta su smeštena u KBC „Dragiša Mišović“.

Opštinski štab za vanredne situacije iz  Kosovske Mitrovice poziva građane na poštovanje svih propisanih mera zaštite i zabrane kretanja, a sve u cilju zaštite svog i zdravlja svojih najbližih.

Izvor: TV Most, Saopštenje

Kosovska MitrovicaKiMOpštinski odbor za vanredne situacijekoronavirus
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva