:

:

TV Most

Foto: TV Most

clock

Januar 07, 2020   13:28

0

413

KM: Spirić u poseti porodici Simonović

Predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić nastavio je i danas akciju obilaska i pomaganja socijalno ugrozenih porodica  kao i onih kojima je preko potrebna materijalna pomoć. Najradosniji hrišćanski praznik Božić predsednik Spirić proveo je sa troje dece porodice Simonović, koja su pre nekoliko godina ostala bez roditelja. Najstariji  Dušan  ovaj Božić posebno će pamtiti. 

Za Dušana, Marka i Nevenu Simonović, koji su pre više godina ostali bez roditelja, Božić je uneo novu radost u njihov dom. Nakon što im je pre četiri godine predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić, rešio stambeno pitanje, ovoga puta dvadesetsedmogodišnjem Dušanu uručio je rešenje o zaposlenju. 

“Simonovići su deo nas i mi moramo pomoći svima , kako bi istrajali na našem putu opstanka”, rekao je Spirić.

“Ono što nas danas čini zadovoljnim, pored dodeljivanja ugovora, jeste okupljanje i činjenica da nisu zaboravljeni, da su deo nas, da ćemo svi biti zajedno, složni, jedinstveni . Drago mi je što smo danas, na Božić, sa ovom divnom decom, koja su nažalost ostala bez roditelja, ali tu smo mi  i nastojaćemo da ulepšamo njihov život i unosimo radost”, istakao je Spirić.

“Zahvalio bih se predsedniku i Opštini na finansijskoj sigurnosti, koja će puno da nam znači. Srećan Božić!”, rekao je Dušan Simonović.

On, još uvek sa nevericom na licu, ne krije radost  i ističe da je neizmerno zahvalan Aleksandru Spiriću na pokazanoj pažnji i brizi. 

Njegova rešena materijalna sigurnost biće umnogome od pomoći za njegove najbliže, Marka i Nevenu,koji  sa njim zajedno koračaju kroz život, svesni da će prazninu zbog gubitka roditelja popuniti njihova bratska i sestrinska ljubav, koja je jača od svega.

Takve ljudske sudbine Privremeni organ opštine Kosovska Mitrovica uvek je umeo da prepozna i shodno mogućnostima da pomogne.

Izvor: TV Most

Aleksandar SpirićPrivremeni organ opštine Kosovska MitrovicaDušan Simonović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva