:

:

TV Most

Foto: Anadolija

clock

Septembar 20, 2020   14:47

0

180

Knežević: Ne podržavam izjavu Krivokapića

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević izjavio je da se ne slaže niti podržava izjavu profesora Zdravka Krivokapića o navodnom poslovnom aranžmanu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i crnogorskog predsednika Mila Đukanovića u, kako navodi, projektu Beograd na vodi.

"Podržavam jedino istinu: a to je da je upravo Milo Đukanović dva dana nakon završenih izbora optužio Aleksandra Vučića da je najzaslužniji za njegovo rušenje, a onda i Srbiju, kao nastavak Garašaninovog Načertanija o velikoj Srbiji", istakao je Knežević u izjavi za T a n j u g.

Reagujući na intervju Krivokapića, Knežević je naglasio da je Đukanović iste optužbe na račun Aleksandra Vučića i Srbije ponovio i pre dva dana, zapretivši da će otići u šumu i braniti tekovine, kako je istakao, "njegovog lopovluka".

"Zato ovu izjavu profesora Krivokapića doživljavam neutemeljenom ili najblaže rečeno nespretnom, koja bespotrebno može narušiti naše odnose sa bratskom Srbijom", naglasio je Knežević.

On je ukazao da će buduća izvršna vlast u Crnoj Gori imati priliku da istraži sve potencijalne kriminalne poslove Mila Đukanovića i "Prve familije" i jasno da utvrdi da li u njima ima Aleksandra Vučića.

"Ako ga bude, prvi ću se pridružiti njegovom krivičnom gonjenju, ali ako ne bude bilo Aleksandra Vučića, najmanje što treba da usledi je izvinjenje od strane Zdravka Krivokapića, što verujem da će on i učiniti”, naveo je Knežević.

Izvor: T a n j u g

Milan KneževićZdravko Krivokapić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva