:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Mart 02, 2016   12:05

0

190

Ko je Zoran Đorđević, novi ministar odbrane?

ÄŒlan je GO SNS i Ekonomskog saveta te stranke, a u Ministarstvu odbrane je na funkciji državnog sekretara od avgusta 2012. godine, kada je ministar odbrane bio aktuelni premijer Aleksandar Vučić.

Master je ekonomskih nauka u oblasti međunarodno bankarstvo i finansije, zajednički program na engleskom jeziku Univerziteta Panteion, Atina Grčka - Fakulteta za društvene i političke nauke i Fakulteta za međunarodnu ekonomiju u Beogradu.

Profesionalno iskustvo sticao je na rukovodećim pozicijama u oblasti finansijskog i izvršnog menadžmenta u renomiranim domaćim i međunarodnim kompanijama (Comtrade, Kabel-X...).

Usko je usmeren na medunarodne finansije i bankarstvo, finansijsku kontrolu i upravljanje, finansijsko izveštavanje i reviziju, o kojima je objavio više radova u vodećim domaćim i stranim naučnim i stručnim časopisima iz ekonomije i finansija.

Predsednik je Političkog saveta za rodnu ravnopravnost Vlade Srbije i Nacionalni direktor za naoružanja, član je udruženja Mensa Srbija.

Stekao je više uglednih profesionalnih sertifikata, dobitnik je, između ostalih i nagrade "Mihailo Petrović-Alas" iz oblasti matematike.

ÄŒlan je udruženja Mensa Srbija.

Rođen je u Beogradu 1970. godine, oženjen je i otac dvoje dece, govori engleski i ruski jezik.

Izvor: Tanjug

Politika

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva