:

:

TV Most

clock

Jun 09, 2019   14:42

0

258

Kokeza: Poraz u Ukrajini sraman, analiza u sredu

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza izvinio se naciji za težak poraz u Ukrajini (5:0) i pozvao javnost da pruži podršku reprezentativcima i selektoru Mladenu Krstajiću pred meč protiv Litvanije, posle čega će biti napravljena detaljna analiza svega urađenog. 

Kokeza je, u društvu potpresednika Marka Pantelića i Nenada Bjekovića, kao i sportskog direktora Darka Kovačevića, na konferenciji za medije u Kući fudbala poručio je da je nedopustiv način i pristup u Lavovu.

"U lično ime, FSS, fudbalera i stručnog štaba se izvinjavam naciji zbog debakla u Ukrajini, lošoj utakmici i sramnog poraza. To je nedopustivo... I ranije je bilo poraza, biće ih i u budućnosti, ali ono što je sporno je način. Dobar deo odgovornosti ima rukovodstvo na čelu sa mnom i stručni štab", rekao je Kokeza u Staroj Pazovi. 

On je dodao da je sadašnji tim "orlova" najbolji što Srbija ima i da igrači moraju da "ginu" za nacionalni dres. 

"Moraju da daju sve od sebe, više nego u klubovima. Nacionalni dres je svetinja i ne može da bude manje vrednovanje od klupskog". Prema njegovim rečima prioritet celog Saveza je plasman na EURO koji se čeka dve decenije. 

"Verujem da naši fudbaleri to mogu da urade i da će to u narednim utakmicama pokazati. Sve ostale stvari, pitanja, analize, imaćemo posle utakmice sa Litvanijom. Tada će se održati sastanak Izvršnog odbora, u sredu". 

On je zamolio medije da sva pitanja, koja danas nisu bila dozvoljena na konferenciji u Staroj Pazovi, budu postavljena nakon meča sa Litvanijom. 

"Moramo da pobedimo Litvaniju da bismo nastavili naš cilj, plasman na EP. Verujem da naši igrači mogu to da urade i da će to pokazati na terenu", zaključio je on. 

Izvor: T a n j u g

FSSKokezareprezentacija Srbije
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva