:

:

TV Most

Foto: therobiewilliamssite.com

clock

Mart 30, 2015   12:05

0

166

Koncert Robija Vilijamsa u Srbiji ?

Kako Tanjug saznaje iz izvora bliskih organizaciji koncerta, ovih dana intenzivno pregovaraju sa menadžmentom Robija Vilijamsa kojima su predočili da prosečna cena ulaznice na evropskoj turneji od više od 100 evra premašuje kupovnu moć ovdašnje publike.

Budući da je nemoguće spuštati produkcijski kvalitet koncerta organizatori su tražili da cene ulaznica u Srbiji budu najniže na celoj turneji.

Odgovor menadžmenta Robija Vilijamsa se očekuje ove nedelje, nakon čega će javnost biti upoznata sa detaljima i konačnim ishodom, potvrdio je Tanjugu izvor iz organizacije potencijalnog koncerta na Ušću.

Najniža cena ulaznice u Rimu je 61, dok je u obližnoj Budimpešti 65 evra. Za koncert Robija Vilijamsa u Parizu neophodno je izdvojiti najmanje 72 evra dok u Nemačkoj i Austriji najjeftinije ulaznice počinju već od 90 evra.

Kada se u obzir uzmu i bolja mesta, prosečna cena ulaznice na turneji "Let Me Entertain You" kreće se oko 100 evra.

Za aktuelnu turneju Robija Vilijamsa Guardian ocenjuje da je jedna je od najboljih na svetskoj sceni u tekućoj deceniji. "Ako neko ove godine pruža više zabave od Robija Vilijamsa, uz spremnost da se na koncert preda publici do kraja, voleli bismo da to vidimo", navodi taj list.

Robin Vilijams je rođen 1974. godine, a karijeru je počeo sa 16 godina u pop bendu "Take That". Sa tim bendom snimio je tri albuma, a 1995. godine napušta taj sastav kako bi se posvetio solo karijeri.

Prvi solo album "Life thru a Lens" objavljen je 1997. godine sa koga instant hitovi postaju "Lazy Days", "Angels" i "Let Me Entertain You". Od tada je objavio još devet studijskih albuma.

Svoje poslednje izdanje "Under The Radar Volume 1" objavio je prošle godine, a sastoji se od demo snimaka, B-strana i rariteta.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva