:

:

TV Most

clock

Januar 14, 2021   17:11

0

22

Kongresmenka Grin najavila da će pokrenuti opoziv Bajdena

Novoizabrana republikanska kongresmenka Mardžori Tejlor Grin, izjavila je da će prvog dana boravka u Ovalnom kabinetu predsednika Džoa Bajdena, pokrenuti član o njegovom opozivu zbog navodne zloupotrebe položaja.

Ona je to najavila na svom Tviter nalogu, preneo je "Indipendent".

Grinova je bila među 197 kongresmena koji su branili predsednika Donalda Trampa tokom glasanja o njegovom opozivu u Predstavničkom domu američkog Kongresa.

"U ime američkog naroda, moramo biti sigurni da se naši lideri ponašaju odgovorno. Ne možemo da imamo predsednika SAD koji je spreman da zloupotrebi moć predsedništva i da ga lako potkupe strane vlade, kineske kompanije, ukrajinske energetske kompanije", rekla je Grinova za Njuzmaks.

Ona je dodala da ne može da zamisli da se ljudi u SAD toliko plaše buduceg mandata predsednika Bajdena da su bili voljni da počine nasilje, poput onog na Kapitolu u Vašingtonu.

"Americkom narodu treba nada, oni moraju znati da u Kongresu postoje republikanci koji su spremni da se zauzmu i bore za njih, bez obzira što su u manjini, bez obzira što su sve šanse protiv nas", zaključila je Grinova.

Izvor: T a n j u g

Mardžori Tejlor GrinSADKongresDžo Bajdenopoziv
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva