:

:

TV Most

clock

Februar 24, 2015   11:44

0

694

Konkurs Najlepša mama na svetu je moja mama

U okviru MiniAIK konkursa, koji će trajati od danas do 9. marta, mališani treba da nacrtaju svoju mamu onako kako je vide i doživljavaju.

Za najuspešnije učesnike AIK Banka je obezbedila vredne nagrade.

Konkurs "Najlepša mama na svetu je moja mama!" je odlična prilika da mališani uzrasta između tri i 15 godina, tehnikom po izboru, nacrtaju i dočaraju svoju mamu baš onako kako je zamišljaju.

Roditelji ili staraoci najmlađih učesnika koji nemaju svoj profil mogu u ime deteta da dostave radove.

Za najuspešnije učesnike konkursa, koji prema izboru MiniAIK žirija pošalju najmaštovitije i najkreativnije radove, obezbeđene su i vredne nagrade: poklon MiniAIK štedna knjižica sa 5.000 dinara, slikarski pribor, vaučeri za mame za kupovinu u prodavnicama "Jasmin" u vrednosti od 3.000 dinara, šolje i majice za mame sa nagrađenim crtežima i MiniAIK promo paket.

Prijave za nagradni konkurs se vrše slanjem fotografije crteža u Inboks na zvaničnu Fejsbok stranicu AIK banke sa naznakom "Za nagradni konkurs". Mogu učestvovati samo autentični crteži, koji ranije nisu nagrađivani, izlagani ili korišćeni na domaćim ili međunarodnim konkursima i izložbama kao i likovnim konkursima na društvenim mrežama.

Sve bliže informacije, pravila i uslovi nagradnog konkursa mogu se naći na zvaničnoj Fejsbuk stranici AIK banke, na adresi www.facebook.com/AIKbanka.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva