:

:

TV Most

clock

Februar 23, 2020   21:00

0

182

Kozarev: DSS-u ne bi škodilo više političkog poštenja

Član Glavnog odbora SNS Dušan Kozarev poručio je danas članu predsedništva pokreta Metla i lideru DSS-a, Milošu Jovanoviću, da malo više političkog poštenja, a malo manje selektivnog pamćenja, ne bi škodilo Demokratskoj stranci Srbije.

"Neverovatno je da o navodnom begu od odgovornosti predsednika Vučića govori predstavnik stranke koja je sa pozicije vlasti na jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova reagovala saopštenjem i raspuštanjem vlade i skupštine, a na martovski pogrom 2004. godine pozivom na molitvu", naveo je Kozarev u saopštenju.

Ista stranka je, i to sa Milošem Jovanovićem na čelu, kaže Kozarev, pozivala na referendum o različitim državnim pitanjima, od vojne neutralnosti do Kosova i Metohije.

"Srbija se, predvođena predsednikom Vučićem, za srpske državne i nacionalne interese na Kosovu i Metohiji bori doslednije i efikasnije nego što je činjeno bilo kad u poslednjih 20 godina, a svakako daleko bolje nego u vreme dok je državno kormilo bilo u rukama Demokratske stranke Srbije", navodi funkcioner SNS.

Krajnje je vreme, ističe Kozarev, da političke stranke u Srbiji koje se izdaju za nacionalno orijentisane prestanu da pitanje Kosova i Metohije zloupotrebljavaju za besmislene pokušaje napada na predsednika Vučića i Vladu Srbije, a da umesto toga učine napor da se u Srbiji konačno postigne konsenzus oko najvažnijih državnih i nacionalnih pitanja.

Izvor: T a n j u g

KozarevDSSMiloš Jovanović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva