:

:

TV Most

Foto: FoNet

clock

Februar 14, 2020   14:59

0

146

Kozarev: Obradović protiv jačanja veza s južnom pokrajinom

Dušan Kozarev, član GO SNS kritikovao je lidera Dveri Boška Obradovića zbog protivljenja saobraćajnom povezivanju Srbije i njene južne pokrajine, od čega će, tvrdi Kozarev, korist imati i srpska privreda i naši sunarodnici u centralnom delu Kosova i Metohije.

"Obradović je time faktički potvrdio da radi za prištinske separatiste i protiv interesa Srbije, jer istim argumentima kao oni napada jačanje veza Srbije sa njenom južnom pokrajinom", naveo je Kozarev u saopštenju koje je dostavio medijima.

Kako navodi, Obradović ili ništa ne shvata ili ovako nastupa upravo zato što shvata koliko je danas potpisano otpisano Pismo o namerama za obnovu želelezničkog saobraćaja između Beograda i Prištine važno za Srbiju i Srbe na Kosovu i Metohiji.

"Dok on maše motornim testerama i preti prevratima, mi ćemo nastaviti da radimo za svoju državu i narod", poručio je Kozarev.

U Minhenu je jutros potpisano Pismo o namerama za obnovu želelezničkog saobraćaja između Beograda i Prištine, a Obradović je u saopštenju za medije izjavio da je to još jedan korak koji SNS čini ka priznanju nezavisnosti Kosova.

Izvor: Танјуг

KiMKozarevObradović
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva