:

:

TV Most

Foto: FoNet

clock

Novembar 11, 2019   13:29

0

263

Kozarev: SNP "Naši" želi slabljenje i nazadovanje Srbije

Član Glavnog odbora SNS Dušan Kozarev kaže da nije jasno koga SNP "Naši" poziva na bojkot izbora, a s ozbirom da je reč, o kako navodi, "opskurnom udruženju lažnih kafanskih patriota".

Njih ne podržava niko, osim možda pojedinih inostranih krugova koji priželjkuju političku nestabilnost u Srbiji, slabljenje i nazadovanje naše države, tvrdi Kozarev u saopštenju koje je je SNS dostavila medijima.

On tvrdi i da je pitanje Kosova i Metohije tema od najvišeg nacionalnog interesa i da je osuđen na propast svaki pokušaj opozicije da se manipulisanjem nacionalnim osećanjima naših građana steknu politički poeni.

"Građanima je jasno koliko je takvo delovanje opasno i suštinski usmereno protiv interesa Srbije i našeg naroda u južnoj pokrajini", poručuje Kozarev i dodaje da su SNP "Naši" i Kurtijevo "Samoopredeljenje" deo istog političkog fronta, jer i jedni i drugi se nadaju da će profitirati slabljenjem Srbije i blaćenjem predsednika Aleksandra Vučića.

Kozarev u saopštenju poručuje da je srpski narod naučio istorijske lekcije i da neće dozvoliti da bude zaveden lažima i obmanama onih koji su opozicija, "ne Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci, već Srbiji".

SNP "Naši" u današnjem je saopštenju pozvao sve članove, simpatizere i sve građane da bojkotuju predstojeće parlamentarne izbore u Srbiji, ocenjujući da je Vučiću preko potrebno da što više građana izađe na izbore kako bi mogao da dobije legitimitet i nastavi sa izdajom Kosova i Metohije.

Izvor: Танјуг

KozarevSNP "Naši"KiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva