:

:

TV Most

Foto: arhivska fotografija

clock

Februar 18, 2019   15:40

0

256

Kozarev: Vrhunski bezobrazluk Borka Stefanovića

Član Glavnog odbora SNS, Dušan Kozarev, ocenio je danas kao vrhunski bezobrazluk kada na opasnost od promene granice upozorava neko ko je činio sve da razgraniči Srbe od Srba i granice instalira tamo gde im mesto nije, kao što je to činio Borko Stefanović.

Kozarev je to poručio povodom intervjua, koji je jedan od lidera opozicionog Saveza za Srbiju, Borko Stefanović, dao sarajevskom portalu Vijesti, u kojem, između ostalog kaže, da je svaki pokušaj promene granica u regionu „štetan, opasan i ima potencijal za nove sukobe i probleme“, te kakav efekat bi to moglo da ima „po okolne države, ali pre svega za Srbe koji žive južno od reke Ibar na Kosovu“.

Kozarev smatra da kada Borko Stefanović digne glas protiv promene granica na Balkanu, on zapravo staje u odbranu granica samoproglašenog Kosova.

Jer, kaže Kozarev, upravo je Borko Stefanović kao pregovarač sa Prištinom činio sve da administrativna linija prema našoj južnoj pokrajini postane granica u pravom smislu te reči.

„Vrhunski je bezobrazluk kada neko ko je činio sve da razgraniči Srbe od Srba i granice instalira tamo gde im mesto nije, upozorava na opasnosti koje prete od promene granica“, naveo je Borko Stefanović.

Kozarev poručuje da kada je Borko Stefanović menjao granice na štetu srpskog naroda, onda to, kaže, nije bilo štetno, a sada, kada Srbi teže da zaštite svoje nacionalne interese, onda je za Stefanovića to opasno i anahrono.

„Dodatnu odvratnost izaziva to što Stefanović kampanju protiv sopstvenog naroda i države vodi u bosansko-hercegovačkim medijima, i to u trenutku kada se u toj državi srpskom narodu osporava pravo na Republiku Srpsku, odnosno pravo na samo postojanje“, naveo je.

Kozarev kaže da Stefanović može da laže i sebe i one koji srpskom narodu nisu naklonjeni da je vlast u Srbiji uzdrmana i da su na ulicama milioni pristalica Saveza za Srbiju, ali građani naše zemlje znaju da je on političar bez budućnosti i šraf u jednom kriminalnom mehanizmu čiji je jedini cilj napad na državnu kasu i nastavak lopovskog pohoda na sve ono što nisu stigli da opljačkaju u vreme dok su bili na vlasti.

Izvor: Танјуг

Dušan KozarevBorko StefanovićKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva