:

:

TV Most

Foto: RTV Puls

clock

Septembar 25, 2019   18:08

0

207

Kozrev: Srbi treba da se slože oko Srpske liste

Zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušan Kozarev posetio je Kosovsko Pomoravlje i pozvao Srbe da glasaju za Srpsku listu.

Srbi treba da se okupe oko Srpske liste, da budu složni i jedinstveni, poručio je građanima Klokota i Pasjana zamenik direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Dušan Kozarev.

Kozarev, u pratnji gradonačelnika Klokota Božidara Dejanovića, Parteša Dragana Petkovića, kao i predsednika Privremenog organa Gnjilane Srđana Mitrovića i Vitine Srđanom Nikolićem i načelnikom Kosovsko pomoravskog upravnog okruga Radovanom Stojkovićem posetio je dve srpske porodice iz Kosovskog Pomoravlja i obećao pomoć.
Zoran Stanković iz Klokota, proizvodi već 15 godina aparate za domaćinstvo i namenske mašine za ugostiteljstvo i druge namene. Živi sa suprugom, decom i roditeljima u sedmočlanoj porodici.
Potom je zamenik direktora Kancelarije za KiM u pratnji domaćina obišao familiju Zorana Kitanovića iz Pasjana i razgovarao sa ukućanima o problelima i potrebama Srba u Kosovskom Pomoravlju. On je podsetio na plan predsednika Srbije Aleksandra Vučića da se iz državnog budžeta izdvoji skoro 100 miliona evra za realizaciju 355 investiociona projekta namenjena ovdašnjim Srbima što bi im garantovalo opstanak i razvoj.

Izvor: RTV Puls

KozarevPomoravlje
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva