:

:

TV Most

clock

April 09, 2021   15:40

0

53

KPS: Uhapšena dva lica zbog posedovanja oružja a na tri lokacije izvršen pretres

Kancelarija za medije i kontakte s javnošću Regionane direkcije policije – Mitrovica Sever  dostavila je izveštaj medijima u kojem stoji da su dva lica uhapšena jer su osumnjičena  za krivicno delo “neovlašćeno posedovanje oružja ili opasnog orudja”

Rano jutros u selu Gušavac, u opštini Mitrovica uhvaćena su  dva osumnjičena lica, koja su uočeni od strane meštana sela, kod kojih je pronadjen 1 pištolj češke marke sa okvirom i 7 metaka kal.7,65mm, kao i orudja za obijanje i krađu: pajser, klešta, rukavice, kapa crne boje, plastične vezice, kao i kožni novčanik sa indentifikacionim  dokumentima.

Istrazna jedinica Policijske stanice Mitrovica-Sever, izašla je na lice mesta, izvršila uvidjaj i konfiskovala dokazni materijal, a osumnjičena lica su privedena u stanicu radi uzimanja izjava.

Daljim operativnim radom Istražna jedinica PS Mitrovica-Sever došla je do operativnih saznanja da osumnjičeni u svojim kućama poseduju i drugo oružje kao i municiju. Usmenim nalogom dežurnog sudije odobrena su i urađena 3 pretresa, na tri lokacije.

U selu Bistrica, u opštini Leposavić pronađena je jedna automatska puška, i jedna  puška M-48. U Južnoj Mitrovici u naselju Kolonija, pronađeni su delovi od automatske puške, pištoljski šaržeri, kao i određena količina municije različitog kalibra. U Zvečanu pretresom nije ništa pronađeno.

Od osumnjičenih su oduzeta 3 mobilna telefona, koja sadrže obiman dokazni materijal, o predmetima raznih krivičnih dela, pa se u tom sklopu istraga nastavlja.osumnjičenima je određen pritvor u trajanju od 48 sati.

Izvor: Radio Kosovska Mitrovica

KiMKPS
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?