:

:

TV Most

Foto: Ekonomia online

clock

April 13, 2021   21:06

0

62

Kritike u Prištini na izlaganje Gervale na sednici SB

Članica Socijaldemokratske partije Teuta Rusta iznela je brojne kritike na račun Donike Gervale, koja je predstavila stanje na Kosovu na današnjoj sednici Saveta bezbednosti.

Rusta je na Fejsbuku poručila da je Gervala "produžena ruka Aljbina Kurtija" i da je svojim izlaganjem "dala argumente zemljama koje nisu priznale nezavnisnost Kosova da to ne učine ni u budućnosti".

"Ono što je Vjosa Osmani uradila u intervjuu za Bi-Bi-Si, to je Gervala ponovila u Savetu bezbednosti. Unutrašnji rat pretvorila je u spoljašnji spektakl", ocenila je Rusta, a preneo Kosovo onlajn.

Ona je dodala da je rad kosovskog ministarstva spoljnih poslova u suprotnosti sa onim što mu je misija, a to je, kako kaže, izgradnja odnosa sa drugim zemljama.

"Gervala daje argumente državama koje nas nisu priznale i koje se bore protiv državnosti Kosova da tako nastave i dalje. To su zemlje u kojima socio-ekonomska stvarnost Kosova ne menja svoj politički položaj, jer nisu povezane sa unutrašnjim kretanjima. Ovde se postavlja pitanje s kim Gervala komunicira", zaključila je Rusta.

Izvor: Танјуг

KiMSB UNGervalaRusta
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?