:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Novembar 25, 2021   21:12

0

110

Krivokapić: Manjinska vlada visokorizičan potez  

Manjinska vlada bila bi visokorizičan potez, ocenio je danas premijer Zdravko Krivokapić i dodao da ne zna gde bi to odvelo Crnu Goru.

"Najlakše bi bilo da premijer podnese ostavku, jer bi tada svi bili relaksirani, ali maske moraju da padnu", rekao je Krivokapić novinarima nakon "premijerskog sata" u parlamentu.

Upitan na šta je mislio kada je, tokom "premijerskog sata", rekao da se "Crnoj Gori neće desiti nova Pozitivna", Krivokapić je kazao da je govorio o političkoj korupciji.

"Politička korupcija se nije desila nakon 30. avgusta. Tog dana su se desile promene, sloboda i narodna volja, a narod bi teško mogao da prihvati vid političke korupcije", naveo je Krivokapić.

On je rekao da ne zna zašto je jedna koalicija nezadovoljna.

"Tvrdim da ne mogu da budu nezadovoljni i optimističan sam da nećemo skrenuti sa evropskog puta, jer smo dobili nikad veću podršku", kazao je Krivokapić.

Prema njegovim rečima, Crna Gora je stabilna, bezbedonosno na možda najvećem nivou, što je, kako je naveo, potvrdio i generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg tokom njihovog susreta u Briselu.

"Da li je ovo moje poslednje gostovanje kao premijera, videćemo. To me ne brine", rekao je Krivokapić, preneo je portal podgoričkih Vijesti.

Izvor: Танјуг

Crna GoraKrivokapić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva