:

:

TV Most

Foto: preokret.info

clock

Oktobar 28, 2020   22:00

0

60

Krivokapić: Ni prema kome nemam nikakvu obavezu

Mandatar za sastav nove vlade Zdravko Krivokapić izjavio je da je vizija pojedinih političkih lidera u Crnoj Gori jednostavna zamena ministara u vladi, dok je njegova vizija, kako je istakao, promena i reforma.

"Ako želimo da budemo korektni, treba da znamo da nije važno u ovom trenutku da li će neki lider biti u toj vladi, nego kako ce ta vlada da radi i kako cemo da projektujemo buducnost Crne Gore. To je razlika u viziji. Njihova vizija je zamena, a moja vizija je promena. I reforma. Ako je zamena mera tih lidera, onda, verujte, ja ne mogu da prihvatim da ijedan lider bude u toj vladi'''', rekao je Krivokapić u intervjuu za ''''Nedeljnik''''.

On je u intervjuu, koji će u celosti biti objavljen sutra u štampanom izdanju ''''Nedeljnika'''', naglasio da nema nikakvu obavezu ni prema jednom političkom lideru u Crnoj Gori.

''''Svi u Crnoj Gori znaju da me Andrija Mandić sigurno nije postavio za nosioca liste. Ja nemam nikakvu obavezu ni prema jednom politickom lideru, niti prema bilo kome. Nemam bilo kakvu vezu sa bilo kojim tajkunima, iako oni to svesrdno žele da iskažu. Ono što je tacno jeste da su se oni vidali sa tim ljudima koje oni predstavljaju kao tajkune. Ja nisam”, rekao je Krivokapić.

Krivokapić je dodao i da bi novoj vladi trebalo, zbog problema koji su prisutni u Crnoj Gori, dati 200 dana rok da pokaže određene rezultate, a ne 100 dana kao što je to uobičajeno.

''''Mislim da bi oni trebalo da dopuste da ova vlada, zbog problema koje imamo, bude vlada kojoj će se dati – ne kao što je uobičajeno 100 dana, nego 200 dana. I ako mi ne iskažemo rezultat, dajte onda da vidimo kako ćemo dalje”, rekao je mandatar.

Izvor: Танјуг

Crna GoraKrivokapić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?