:

:

TV Most

clock

Mart 31, 2020   14:04

0

592

Krizni štab Opštine Kosovska Mitrovica: Troje pozitivno na COVID 19

Krizni štab Opštine Kosovska Mitrovica saopštio je da su do sada, prema dostavljenim informacijama, u Kosovskoj Mitrovici tri osobe pozitivne na KOVID-19. Do sada u samoizolaciju poslato više od stotinu osoba. Krizni štab uputio je apel svima koji imaju bilo kakve simptome da se jave epidemiologu, radi daljih uputstava. 

Zavod za javno zdravlje, dostavio je nove brojeve telefona za sve informacije i prijave ljudi koji imaju bilo kakve simptome ili su bili u kontaktu sa ljudima koji su pozitivni na KOVID 19.

Brojevi telefona su sledeći:

Dr Živorad Radojković 064-825-28-21
Dr Filip Džudović 066-100-097
Dr Desa Vuksanović 064-488-4672

Krizni štab se trudi da maksimalno izađe u susret i pomogne, pre svega, zdravstvenim ustanovama, zatim svim javnim preduzećima i čitavom građanstvu.

Štab je podelio 4. 900 zaštitnih maski, 510 litara alkohola, 3.000 boca asepsola i 200 komada pumpi za dezinfekciju svih ulaza zgrada na teritoriji opštine.

Takođe, Krizni štab Kosovske Mitrovice sa volonterima dostupan je građanima 24 sata dnevno.

I danas su nastavljene svakodnevne aktivnosti vezane za distribuciju svega što je neophodnopo  našim  građanima, kao i usluge call centra.

Predsednik Privremenog organa Aleksandar Spirić je još jednom pozvao građane da i dalje budu disciplinovani i pridržavaju se preporuka Kriznog štaba, a Opština će učiniti sve da pomogne svakom građaninu kome je pomoć potrebna.

Izvor: TV Most, saopštenje

KiMKosovska MitrovicaSpirićvolonteriKrizni štab
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva