:

:

TV Most

clock

Februar 22, 2021   17:02

0

34

Krizni štab zaseda u sredu

Sednica Kriznog štaba za borbu protiv korona virusa, na kojoj će biti analizirana aktuelna epidemiološka situacija, biće održana u sredu, 24. februara, potvrđeno je Tanjugu u vladi. Sednica će biti održana u 8 sati ujutru.

Prethodnih dana pojedini članovi Kriznog štaba upozoravali su da bi moglo da dođe do pooštravanja mera, ukoliko epidemiološka situacija nastavi da se pogoršava.

Epidemiolog i član Kriznog štaba dr Predrag Kon rekao je ranije danas da je epidemiološka situacija i dalje nepovoljna i da se "ukupna situacija pogoršava".

"Mi iz medicinskog dela Kriznog štaba ne možemo da gledamo kako nam se pune bolnice i to sad znatno brže. To se na kraju završava vrlo teškim, pa nažalost i smrtnim slučajevima. U ovoj situaciji kada su nam lekari iscrpljeni, kada je zaista 'doteralo do duvara', mi moramo to da usporimo, a onda i zaustavimo, paralelno sa vakcinacijom", rekao je Kon.

Danas je ponovo zabeležen rast broja novozaraženih, od gotovo 3.000 - 2.956, od kojih skoro 1.000 u Beogradu. Na bolničkom lečenju je 3.641 osoba, od kojih 153 na respiratorima.

Pre nekoliko dana, direktor Infektivne klinike KCS dr Goran Stevanović upozorio je da bi, ako se situacija pogorša moglo da dođe do poštravanja mera, koje bi se pre svega odnosilo na skraćivanje radnog vremena ugostiteljskih objekata i dopunsko smanjivanje popunjenosti kapaciteta turističkih objekata.

Izvor: Танјуг

Krizni štabkoronavirusepidemiološke mere
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?