:

:

TV Most

clock

Avgust 18, 2019   11:05

0

607

Krvnik kosom ubijao zarobljene Srbe, ko je Naser Šalja zvani Fatira

Naser Šalja zvani Fatira ubijao je zarobljene žene, decu i starce tako što bi ih sekao kosom. Suviše krvav i za Zapad!

Velika Britanija se prva povukla iz odbora Agencije za verifikaciju imovine Kosova, a pre dva dana su to uradile i SAD zbog odbijanja Prištine da sa čela te agencije smeni Nasera Šalju, a ambasador Kosnet je pomenutu odluku ovako obrazložio:

"SAD su se povukle kao ranije Velika Britanija. Nećemo nastaviti saradnju s rukovod stvom koje se služi ličnim i političkim interesima, umesto da služi narodu. Odabirom nekvalifikovanih prijatelja za vladine položaje šteti imidžu Kosova i predstavlja izdaju narodnog poverenja", napisao je američki ambasador Kosnet.

A ko je u stvari Naser Šalja zvani Fatira?

Jedan od najbljih saradnika Hašima Tačija, koji se poslednjih godina sprijateljio s Ramušem i Dautom Haradinajem bio je opužen da je srpske zarobljenike ubijao kosom.

Povezivan je i sa slučajem ''Klečka'', kada su 1998. kindapovani Srbi iz Orahovca mučeni, silovani i na kraju ubijani tako što su bacani u jamu sa krečom.

Podsećanja radi, tada su pripadnici OVK u periodu od 12. maja do 22. jula 1998. na najbrutalniji način ubili 84 civila srpske nacionalnosti, a njihovi ostaci pronađeni su u masovnim grobnicama. Među optuženima za pomenuti masakr bio je i Fatmir Ljimaj, ali protiv njega, kao i protiv ostale osmorice, među kojima je bio i Naser Šalja, albanski sud u Prištini odbacio je sve optužbe.

Sam Šalja, nije bio previše zabrinut zbog poteza koji su povukli Veliku Britanija i SAD, pa je samo izjavio kako Agencija, na čijem čelu on radi u zakonu i da ''oslobađa uzurpiranu imovinu na severu''.

Uz bezrezervnu podršku članova međunarodnog odbora i podršku kancelarije UNDP-a, u završnoj smo fazi implementacije odluka o vraćanju stanarskih prava u društvenom vlasništvu koja su izgubljena kao rezultat diskriminacije i kompezacije - piše u saoštenju Agencije i ističe da su već ''ispraznili okupirane nekretnine u severnoj Mitrovici''.

Izvor: Kurir

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva