:

:

TV Most

clock

Novembar 26, 2020   12:49

0

86

Kuburović: Monstruozna izjava Noga pokazuje nemoć opozicije

Član Predsedništva SNS Nela Kuburović Kisić najoštrije je danas osudila govor i izlive mrznje bivseg narodnog poslanika Srđana Noga upućene predsedniku Aleksandru Vučciću i njegovoj deci.

Srđan Nogo je u emisiji Bez ustručavanja u produkciji KTV televizije rekao da će Vučić imati tragičan kraj, i ne samo on, već i cela njegova porodica.

“Svaki normalan čovek će se zapitati kakav moralni i politički monstum neko treba da bude, kada se sluzi nečijom decom, i pokušava da se mržnjom obračuna sa neistomišljenicima”, navela je Kuburović u pisanoj izjavi.

Ona je istakla da svako može i treba da se bori za svoju politiku i ideologiju, ali da to čini idejama, radom i rezultatima, dok Nogove napade na Vučića vidi kao samo još jedan u nizu dokaza da danasnja opozicija apsolutno nema sta da pruzi i predlozi građanima Srbije, sem nasilja na ulicama, nasilja u institucijama, i kao sto vidimo nasilja u medijima.

“Kolika je njihova slabost i koliko je veliki njihov ocaj, upravo govori i to da ne prezaju ni od čega, pa čak i od napada na porodicu i decu, sto svima treba da bude sveto i nesto u sta se ne dira, bez obzira na politicke nesuglasice”, naglasila je Kuburović Kisić.

Veruje međutim da će nadlezni organi preispitati da li u ovakvom ponasanju postoje elementi krivicnog dela, jer, kako kaže, bez sumnje dovode u potencijalnu opasnost i ugrozavaju bezbednost predsednika i clanova njegove porodice.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva