:

:

TV Most

clock

Oktobar 09, 2019   8:58

0

210

Kup: Zvezda u goste kod Trepče, Partizan protiv Vodojaže

Danas su na programu dve zaostale utakmice šesnestine finala Kupa Srbije. Fudbaleri Crvene zvezde gostuju na Kosovu i Metohiji ekipi Trepče, dok Partizan igra u Grošnici protiv Vodojaže.

Utakmica između Trepče i Zvezde zakazana je za 14 sati, a meč u Grošnici u 15 časova.

Trener Zvezde Vladan Milojević, najavio je napad na jedini trofej koji mu nedostaje u domaćim okvirima - Kup Srbije.

"Crvena zvezda uvek ima velika očekivanja. Za dve godine koliko sam trener nedostajao nam je uspeh u Kupu Srbije. Međutim, ove godine smo rešeni da napadnemo i trofej koji nam fali poslednjih godina u vitrinama. Krećemo iz Kosovske Mitrovice, drago nam je da idemo da igramo jednu utakmicu među našim sugrađanima na Kosovu", rekao je Milojević.

Trener Trepče Zoran Lučić rekao je da su ovakve utakmice same po sebi motivacija za igrače.

"To je utakmica u kojoj ne treba posebno motivisati igrače i kada je tako onda je i trenerima lakše. Dosta smo radili poslednjih meseci i zadovoljan sam kako izgleda moja ekipa. Naravno da poštujemo Zvezdu u svakom smislu, ali mi ćemo dati sve od sebe da se pokažemo u najboljem svetlu", rekao je Lučić.

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da njegov tim protiv Vodojaže očekuje bitna utakmica iz više razloga.

"Čeka nas još jedna utakmica koja je za nas bitna iz dva razloga. Prvo, Kup je takmičenje u kojem smo prethodnih godina imali uspeha i koji je na neki način spašavao sezonu Partizana. Moramo i ove godine da se maksimalno posvetimo tom takmičenju. Drugi razlog je to što ćemo sutra igrati sa ekipom koja do sada nije igrala mnogo. Biće to provera i tražiću od njih da pokažu koliko možemo da računamo na njih u narednom periodu", rekao je Milošević.

Izvor: Танјуг

fudbalkup
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva