:

:

TV Most

clock

April 27, 2020   13:39

0

70

Lavrov: Nepravedne kritike na račun SZO

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je danas da su kritike na račun Svetske zdravstvene organizacije (SZO) zbog navodnog uskraćivanja informacija o širenju korona virusa nepravedne.

"Specijalne agencije UN ostaju mehanizam multilateralne saradnje u relevantnim područjima, i ne postoji alternativa za njih", rekao je Lavrov tokom video konferencije koja je predstavljala predavanje za studente ruskog univerziteta MGIMO.

"To se u potpunosti odnosi na aktivnosti SZO. Verujemo da su baražna vatra kritika na račun te organizacije i pokušaji da joj se pripiše odgovornost za ono što se događa apsolutno kontraproduktivni i nepravedni. U svim fazama krize, po našem mišljenju i prema oceni većine država, organizacija je delovala profesionalno, preduzimajući pravovremene proaktivne korake i prosleđujući informacije i svoje preporuke svim državama", rekao je Lavrov, a prenosi Tas s.

Agencija podseća da je 14. aprila američki predsednik Donald Tramp izjavio da će Vašington obustaviti finansiranje SZO i optužio tu organizaciju za izuzetno pogrešno upravljanje pandemijom korona virusa.

Izvor: Танјуг

LavrovSZOkoronavirus
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?