:

:

TV Most

Foto: Sputnjik

clock

Februar 07, 2020   9:16

0

80

Lavrov odgovorio Americi: Navikli smo na vaše pretnje

Ruski šef diplomatije Sergej Lavrov izjavio je da je zvanična Moskva „navikla“ na pretnje koje Vašington upućuje ruskim kompanijama, između ostalog i „Rosnjeftu“, zbog saradnje sa venecuelanskim vlastima i predsednikom te zemlje Nikolasom Madurom.

„Primio sam k znanju pretnje Vašingtona da će kazniti bilo koga ko na jedan ili drugi način sarađuje sa Venecuelom. Navikli smo na to“, rekao je Lavrov na konferenciji za novinare u Meksiku.

Prethodno je savetnik predsednika SAD za nacionalnu bezbednost Robert O`Brajan izjavio da bi Amerika mogla da preduzme mere protiv ruske naftne kompanije „Rosnjeft“ u slučlaju da ne promeni svoju politiku po pitanju Venecuele.

Potom je Rusiji zapretio i specijalni izaslanik SAD za Venecuelu Eliot Abrams koji je rekao da će Rusija „uskoro saznati“ da podrška predsedniku Venecuele Nikolasu Maduru neće ostati nekažnjena.

Podsetimo, ove izjave američkih zvaničnika dolaze u trenutku turneje ruskog šefa diplomatije Sergeja Lavrova po zemljama Latinske Amerike, u okviru koje će posetiti Kubu, Meksiko i Venecuelu.

Izvor: Sputnjik

LavrovSADLatinska AmerikaVenesuelaMaduroRosnjeft
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?