:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Decembar 14, 2020   12:48

0

37

Lavrov sutra u Beogradu, razgovori sa Vučićem i Selakovićem

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovom. Sa gostom iz Rusije razgovaraće i ministar Nikola Selaković koji će ga dočekati na beogradskom aerodormu.

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov stiže sutra u Beograd. Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković dočekaće Lavrova na aerodromu "Nikola Tesla". 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar Lavrov prisustovaće u 12.50 ceremoniji paljenja večne vatre i položiti vence na Spomenik Večna vatra, nakon kojih je planirano obraćanje prisutnima, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Srbije.

U 13.40 Vučić i Lavrov obići će Hram Svetog Save i položiti cveće na grob blaženopočivšeg patrijarha srpskog gospodina Irineja. Tom prilikom ministar Lavrov pročitaće pismo predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina povodom završetka radova na Hramu.

Sastanak ministara Nikole Selakovića i Sergeja Lavrova u Ministarstvu spoljnih poslova planiran je za 14 časova.

U 16.30 časova predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar spoljnih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov sastaće se u Vili "Mir". Nakon sastanka, u 17.30 časova planirane su izjave za medije dvojice zvaničnika.

Izvor: RTS

LavrovVučićSelaković
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?