:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Decembar 14, 2020   12:48

0

98

Lavrov sutra u Beogradu, razgovori sa Vučićem i Selakovićem

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra sa ministrom spoljnih poslova Ruske Federacije Sergejem Lavrovom. Sa gostom iz Rusije razgovaraće i ministar Nikola Selaković koji će ga dočekati na beogradskom aerodormu.

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov stiže sutra u Beograd. Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković dočekaće Lavrova na aerodromu "Nikola Tesla". 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar Lavrov prisustovaće u 12.50 ceremoniji paljenja večne vatre i položiti vence na Spomenik Večna vatra, nakon kojih je planirano obraćanje prisutnima, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Srbije.

U 13.40 Vučić i Lavrov obići će Hram Svetog Save i položiti cveće na grob blaženopočivšeg patrijarha srpskog gospodina Irineja. Tom prilikom ministar Lavrov pročitaće pismo predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina povodom završetka radova na Hramu.

Sastanak ministara Nikole Selakovića i Sergeja Lavrova u Ministarstvu spoljnih poslova planiran je za 14 časova.

U 16.30 časova predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministar spoljnih poslova Ruske Federacije Sergej Lavrov sastaće se u Vili "Mir". Nakon sastanka, u 17.30 časova planirane su izjave za medije dvojice zvaničnika.

Izvor: RTS

LavrovVučićSelaković
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva