:

:

TV Most

Foto: Tanjug

clock

Oktobar 26, 2020   13:44

0

13

Lavrov u čestitki Dačiću: Uspeli smo da postignemo mnogo

Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić primio je danas ambasadora Rusije u Srbiji Aleksandra Bocan-Harčenka, koji mu je uručio čestitku ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova povodom stupanja na novu dužnost.

 

U čestitki se navodi da su Lavrov i Dačić tokom godina saradnje u svojstvu šefova spoljno-političkih resursa uspeli da postignu mnogo.
Ministar Lavrov je zahvalio na zajedničkom radu i izrazio očekivanja da će Dačić kao predsednik parlamenta iskoristiti bogata iskustva i znanja u cilju zaštite interesa i ugleda Srbije, kao i da će dati snažan doprinos jačanju parlamentarne saradnje između Srbije i Rusije.
Ambasador Bocan-Harčenko takođe je čestitao Dačiću stupanje na novu dužnost i poželeo mu puno uspeha u obavljanju te odgovorne funkcije, saopšteno je iz parlamenta.
Zahvalio je na odličnoj saradnji ostvarenoj tokom obavljanja prethodne funkcije i izrazio nadu da će ona biti nastavljena i na novoj funkciji.
Tokom razgovora bilo je reči i o pripremnim aktivnostima povodom predstojeće posete ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova Beogradu.

Izvor: Tanjug

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva