:

:

TV Most

Foto: KK Partizan

clock

Mart 09, 2019   21:58

0

202

Lendejl vodio Partizan do pobede nad Igokeom

Košarkasi Partizana pobedili su ekipu Igokee 67:57 (14:13, 17:10,16:16, 20:18) u hali "Aleksandar Nikolić" u 21. kolu regionalne ABA lige.

Crno-bele je do pobede predvodio Džok Lendejl, sa dabl-dabl ucinkom od 17 poena i 11 skokova, Đorđe Gagić je ubacio devet poena, a Amat Gegić i Markus Pejdž po osam.

Najefikasniji u sastavu gostujuceg tima bio je Sava Lešic sa 16. Partizan na kraju regularnog dela gostuje ekipi FMP-a, a Igokea igra protiv Zadra na svom terenu.

Trinkijeri posle Igokee: O košarci sutra...

Trener Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da nije zadovoljan uprkos pobedi nad Igokeeom (67:57) u ABA ligi.

"O košarci ćemo sutra. Nije lepo izgledalo, ali posao smo odradili. Probali smo sa oružjem koje smo imali. Žao mi je navijača koji su došli da gledaju dobru utakmicu. Trudili smo se, ali nije bila kvalitetna utakmica", rekao je Trinkijeri novinarima posle meča.

Trener Igokee Dragan Nikolić poželeo je Partizanu da sledeće godine igra sa Realom, CSKA i ostalim velikanima u Evroligi.

"Zahvaljujem se klubu i navijacima Partizana na tradicionalno lepom dočeku. Igrači su dali sve od sebe, ali to protiv Partizana koji uzletu to nije dovoljno. Nama je stao šut, Partizan je to iskoristio da se razigra. Ostvarili su prednost koju smo jurili, ali nismo je stigli", rekao je Nikolić.

Izvor: Танјуг

košarkaPartizanABA liga
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva