:

:

TV Most

clock

Avgust 02, 2019   14:26

0

215

Leposavić: U nedelju počinje tradicionalni turnir u malom fudbalu "Prijateljstvo 2019."

Tradicionalni turnir u malom fudbalu „Prijateljstvo 2019“, 47. po redu, u organizaciji Sportskog futsal udruženja „Leposavić 2018“, u saradnji sa Sportsko-turističkom organizacijom, a pod pokroviteljstvom opštine Leposavić, biće svečano otvoren u subotu, 3. avgusta na školskom terenu Osnovne škole „Leposavić“ u Leposaviću, sa početkom u 21 čas. 

Ovogodišnji organizatori,  uz podršku lokalne samouprave, potrudili su se da u susret Svetskom prvenstvu u košarci, te večeri ugoste velika imena srpskog sporta i na taj način svim posetiocima turnira prirede nezaboravan doživljaj uz proslavljene šampione. 

Početak ove značajne sportske manifestacije u našoj Opštini obeležiće prisustvo velikana srpske košarke, sadašnjeg selektora košarkaške repezentacije Srbije, Aleksandra Saše Đorđevića i predsednika Košarkaškog saveza Srbije, istaknutog reprezentativca, Predraga Saše Danilovića. 

U skladu sa tim, planirano je da predsednik opštine Leposavić, g-din Zoran Todić sa saradnicima, priredi prijem selektora košarkaške repezentacije Srbije, Aleksandra Saše Đorđevića i predsednika Košarkaškog saveza Srbije, istaknutog reprezentativca, Predraga Danilovića, u zgradi Opštine, u 20 časova.

Po završetku prijema, sledi obilazak hrama Svetog Vasilija Ostroškog u Leposaviću, a nakon toga svečano otvaranje turnira u prisustvu proslavljenih šampiona, na školskom terenu OŠ „Leposavić“, u 21 čas.

Izvor: TV Most

LeposavićKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva