:

:

TV Most

Foto: IN4S

clock

April 26, 2019   20:51

0

189

Linta: Osloboditi optužene za tzv. državni udar u Crnoj Gori

Predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Skupštine Srbije Miodrag Linta, zatražio je danas od Višeg suda Crne Gore da "9. maja oslobodi lidere Demokratskog fronta Andriju Mandića i Milana Kneževića i ostale optužene za tzv. državni udar".

Linta je ocenio, saopštio je Saveza Srba iz regiona, da je "apsolutno neprihvatljivo" da pravosuđe jedne evropske države u 21. veku krši načela "nezavisnosti, nepristrasnosti i profesionalizma" i da ima nameru da nevine ljude osudi bez ikakvih dokaza o njihovoj krivici i šalje u zatvor.

"Krajnje je vreme da vlast u Crnoj Gori prekine ovu sudsku farsu i da optuženi dobiju moralnu i ljudsku satisfakciju zbog brutalnih laži i kleveta koje su doživeli tokom dvogodišnjeg montiranog sudskog postupka", rekao je Linta.

Linta je pojasnio da Specijalno tužilaštvo nije izvelo nijedan dokaz da je planirano nasilje u Podgorici, niti da je postojao plan nasilne smene crnogorske vlasti na dan parlamentarnih izbora 2016. godine, a da je ključni svedok Specijalnog tužilaštva, Saša Sinđelić, izjavio da zavere oko upada u crnogorsku Skupštinu i ubistva Mila Đukanovića nije bilo, i da je njegovo svedočenje bilo iznuđeno.

"Sve činjenice pokazuju da je u pitanju montiran sudski proces čiji je cilj bio da omogući još jednu pobedu Demokratskoj partiji socijalista i opstanak na vlasti režima Mila Đukanovića", zaključio je Linta.

Izvor: RTV

Crna Goradržavni udarLintaMandićKnežević
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva

the unique purchase benefit is probably the features of best replica rolex.

fake uhren for sale success will be incredible.

where to find good sex dolls?