:

:

TV Most

Foto: RTS

clock

April 10, 2020   20:17

0

144

Lončar: Lično garantujem da je Vučić poštovao procedure

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je večeras da kao ministar lično garantuje da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić poštovao sve procedure nakon što je otkriveno da je njegov sin Danilo zaražen korona virusom.

"Za to ja garantujem lično, kao ministar zdravlja, jer ako nešto nije poštovano, prvo ja treba da odem. Garantujem da je lično Vučić tražio da se poštuju sve procedure, da se urade i da se prema njemu struka u tom i bilo kom slučaju odnosi kao prema svakom drugom građaninu", rekao je Lončar za RTS.

On je rekao da su svi kontakti ispitani i istakao da i iza te činjenice lično stoji.

"Nemojte da učestvujemo u kampanji, ako mogu da apelujem na minimum dostojanstva. Ovo će sve proći i dokazaće se i na kraju bi bio kriv Zlatibor Lončar jer nije određena procedura i treba da bude kažnjen i sankcionisan i to ne bi bio problem. Ali ovde niko nije tako neodgovoran", rekao je Lončar.

On je ocenio i da se konferencija za novinare na kojoj govore stručnjaci pretvorila u politička pitanja i napade na Vučića što, kako kaže, nema nikakvog smisla.

"Želim minimum dostojanstva, da se ne pominju tuđa deca i da imamo razumevanja za to", rekao je Lončar.

On je rekao i da je Vučić, kao i svi drugi građani, pre svega čovek i da mu je teško da trpi kada se, kako kaže Lončar, ide toliko daleko da mu se pominje dete i da neko to pokušava da zloupotrebi.

Izvor: Танјуг

LončarVučićkoronavirus
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva