:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Oktobar 07, 2019   12:04

0

100

Lončar: Srbi pokazali da veruju SL i Vučiću

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je danas, komentarišući rezultate Srpske liste na izborima na Kosovu i Metohiji, da su Srbi pokazali kome veruju - Srpskoj listi i predsedniku Aleksandru Vučiću.

"Pored svih prepreka i namera koje su postojale da ovo ne uspe dobili smo rezultat za koji ne znam da li je postojao do sada. Ljudi su krajnje jedinstveno i transparetno rekli kome veruju, a veruju Srpskoj listi i Aleksandru Vučiću. Bilo je mnogo problema i prepreka sa svih strana", rekao je Lončar za TV Hepi.

Komentarišući one koji su "sve uradili u dogovoru sa Albancima", Lončar kaže da su njima građani rekli šta misle o njima na ovim izborima i više nemaju legitimitet da postavljaju pitanje Kosova.

"Imamo novog pregovarača od Trampa i to je naša šansa, u pitanju su pragmatični ljudi", uveren je Lončar.

Kada je reč o predsedniku Vučiću, Lončar kaže da zna kako izgleda kada drugi osporavaju nečiji rad.

"Imate čoveka koji je nasledio Srbiju pred bankrotom i podigao lestvicu na takav nivo. Videli smo rezultate izbora i više ne vidim razlog za polemiku", smatra on.

Kada je reč o problemima zdravstvenih ustanova, Lončar kaže da će videti šta je još neophodno da se uradi da bi se popravile stvari.

"Raspolažemo dobrim kapacitetima i unapredili smo zdravstvenu uslugu. Kada smo došli na vlast, zatekli smo domove zdravlja u kojima vrata i prozori nisu mogli da se zatvore", dodao je ministar zdravlja.

Razume da ima mnogo problema ali ističe da ima mnogo zadovoljnih građana koji pozdravljaju rad ministarstva.

"Postoje pacijenti koji su uvek kritički nastrojeni ali onda sretnete čoveka koji kaže da bi sve dao za ljude u zdravstvu. To nisu nameštene stvari. Ja uvek radim za tog jednog građanina koji hvali naš rad. Građani se žale da dugo čekaju ali imate primer Engleske u kojoj su liste čekanja kod lekara tri do četiri puta veće nego u Srbiji", zaključio je on.

Izvor: Танјуг

KiMLončarSrpska lista
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva