:

:

TV Most

clock

Maj 12, 2021   20:41

0

102

Lončaro osudio novi napad na Vučićevog sina

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar najoštrije je osudio večeras pisanje portala "Direktno" da je Danilo Vučić, prema navodima navijačke grupe Partizana "Južna strana 1970", obećao pomoć države u preuzimanju južne tribine.

Portal Direktno, naime, pod naslovom "Rat ''grobara'' saopštenjima: Koja je uloga Danila Vučića?, prenosi navode navijačke grupe Partizana "Južna strana 1970" da je sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića tu pomoć obećao na sastanku vođa pojedinih navijačkih grupa crno-belih, ali i da je to demantovala navijačka grupa "Kićina braća", koja je imala performans u Košutnjaku koji je zaustavila policija.

"Taman kad čovek pomisli da nas ništa ne može iznenaditi od likova poput Đilasa i njemu sličnih, oni nas ponovo iznenade i zaprepaste. U nedostatku političkog programa, ideologije, strategije i vizije, bez podrške Međunarodne zajednice u koju toliko polažu nadu, nesvesni vremena u kojem živimo, ali i te kako svesni svojih bankovnih računa, nemoćni i kukavni opet su se Aleksandru Vučiću ''suprotstavili'' tako što su mu napali starijeg sina, stavljajući ga u kontekst nekakvih navijača i svih onih nečasnih rabota kojima su oni bili skloni dok su sa pozicije vlasti pljačkali ovu državu i njen narod", poručio je Lončar.

U pisanoj izjavi dostavljenoj T a n j u g u, ministar ističe da, kako navodi, "samo jadnik i bednik poput Dragana Đilasa može da odobri puštanje takvog jednog napada na Danila Vučića, posebno što taj kukavički čin dolazi od iste one osobe koji je suze ronio zato što mu komšije skandiraju da je lopov, što je on tumačio kao atak na svoju decu".

Lončar u svom reagovanju kaže pomislio bi neko da na "gluposti Dragana Đilasa više ne treba da se osvrcemo i reagujemo", ali kad su deca u pitanju tu, ističe, nema praštanja i okretanja glave na drugu stranu.

"Osim što je savladao sabiranje procenata, Draganu Đilasu bi bilo bolje da nauči nešto i o vođenju politike, ako već ima ambicije da se time bavi Ili te ambicije na krilima takve politike dosežu samo do Mauricijusa..." naveo je Lončar.

Izvor: TAНЈУГ

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva