:

:

TV Most

Foto: T a n j u g

clock

Septembar 22, 2023   19:53

0

123

Lučić: Istina pobedila, nastavak rada MTS na KiM od ogromnog značaja

Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić ostakao je danas, nakon što je u  Prištini je usvojena žalba tog preduzeća na rešenje o zabrani rada njegove ćerke firme MTS d.o.o na KiM, da je nakon velike i teške borbe, za sada istina pobedila i da je to od ogromnog značaja za zaposlene, korisnike i ljude koji žive u južnoj srpskoj pokrajini. 

On je izrazio zadovoljstvo tom odlukom, koja, kako je istakao, potvrđuje istinu i vraća pravnu sigurnost za poslovanje i funkcionisanje MTS d.o.o u skladu sa vladavinom prava, saopšteno je iz Telekoma Srbija.

Lučić je poručio da je ovo samo početak u daljem radu i razvoju MTS d.o.o, "koja će sigurno postati lider kvalitetom i raznovrsnošću svojih usluga". 

"Posebno želim da zahvalim predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i ostalim predstavnicima naših institucija na svom mukotrpnom radu, posvećenosti i zalaganju tokom ovog izuzetno teškog postupka. Takođe, veliko hvala dugujemo predstavnicima međunarodne zajednice i svim akterima dobre volje koji su bili od neizmerne pomoći da u ovom slučaju pravo i pravda pobede“, naglasio je Lučić.

U saopštenju se podseća da su prištinski organi danas usvojili žalbu MTS d.o.o. na prethodnu odluku o brisanju iz registra privrednih društava i ta ćerka firma Telekoma Srbija nastavlja da bude uredno upisana i da i dalje normalno posluje.

Navodi se da je  Agenciji za privredne registre u Prištini (ARBK) naloženo da sve izmene i podatke u registru ponovo sagleda uz strogo poštovanje Briselskog sporazuma i drugih merodavnih propisa. 

Izvor: T a n j u g

Vladimir LučićMTSKiM
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva