:

:

TV Most

Foto: FoNet

clock

April 02, 2020   18:47

0

394

Luka Petrović osudio monstruozne pretnje Milovana Brkića

Član predsedništva Srpske napredne stranke Luka Petrović najoštrije je osudio izjavu samozvanog novinara Milovana Brkića koji je, u ovim teškim danima kako za Srbiju tako i za ceo svet, uputio monstruozne pretnje predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici.

"Najoštrije osuđujem monstruozne pretnje upućene od strane Đilasovog novinara Milovana Brkića, predsedniku Srbije i njegovoj deci", navodi Petrović u saopštenju.

On je zatražio od nadležnih organa da hitno reaguju.

"Da li ovako zamišljaju, najveći politički profiter Đilas i njegova banda da vladaju Srbijom. Tako što će ubijati ljude i njihovu decu. Tako što svako ko želi i bori se za našu Srbiju je najveći njihov neprijatelj. Imam samo jednu poruku za sve njih, borićemo se više nego ikad da vi, takvi, nikada više ne pomislite da možete da pljačkate i otimate od naše zemlje i naroda. Radićemo još više, bićemo još vredniji i marljiviji. Pristojna i moderna Srbija će uvek pobediti", poručio je Petrović.

Milovan Brkić pozvao na ubistvo predsednika Srbije, pomenuo mu i decu

Samozvani novinar Milovan Brkić nije propustio ni ove teške dane da svoju patološku mržnju prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici izlije po medijima kao što je Info Slavija, preneo je portal Pink rs.

Brkić je rekao da građani imaju apsolutno "prirodno" pravo da likvidiraju diktatora, kako je nazvao predsednika Vučića.

- Oni imaju pravo ili da ga ili uhapse ili likvidiraju. Vučić će sigurno proći na taj način - kazao je Brkić.

Kazao je da je važno da niko od članova Vučićeve porodice ne pobegne, a zatim nabrojao imena predsednikove dece.

- Ako pobegnu, moramo ih tražiti, poslati ljude da ih nađu, da ih privedu zakonu. Da budu kažnjeni - rekao je Brkić o predsednikovoj deci.

Na ove izlive mržnje nije reagovalo nijedno novinarsko udruženje, iako bi ovakvim patološkim izlivima mržnje trebalo da se pozabave ustanove zadužene za mentalno zdravlje, kao i pravosuđe.

Izvor: TV Most, saopštenje

SNSLuka PetrovićVučićpretnjeMilovan Brkić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva