:

:

TV Most

Foto: AP

clock

April 24, 2022   22:44

0

147

Makron: Hvala glasačima, znam šta vam dugujem

Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je večeras da zna da su mnogi Francuzi glasali za njega ne da bi podržali njegove ideje već da bi blokirali krajnju desnicu i poručio da sledećih pet godina neće biti kontinuitet njegovog prethodnog mandata.

 

"Ovo glasanje me obavezuje u godinama koje dolaze", istakao je on zahvalivši se biračima koji su blokirali krajnju desnicu, prenela je BFM TV. 

"Posle pet godina transformacije, srećnih i teških vremena, izuzetnih kriza, na današnji dan 24. aprila 2022. godine većina vas je izabrala da mi veruje da ću predsedavati našom državom narednih pet godina“, rekao je Makron. 

"Znam šta vam dugujem", poručio je on građanima Francuske u pobedničkom govoru koji je održao ispred Ajfelove kule.

Biću predsednik svih, niko neće biti po strani

Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je večeras da će biti predsednik svih i da niko neće biti ostavljen po strani.

"Na nama je da radimo zajedno na postizanju jedinstva koje će nam omogućiti da živimo srećnije živote u Francuskoj", istakao je Makron, preneo je Rojters.

Makron je, u pobedničkom govoru koji je održao na prostoru ispred Ajfelove kule, naveo da godine koje dolaze sigurno neće biti mirne, ali će biti istorijske.

On je kazao da zna da su mnogi Francuzi glasali za njega ne da bi podržali njegove ideje, već da bi blokirali krajnju desnicu, i poručio da sledećih pet godina neće biti kontinuitet njegovog prethodnog mandata.

"Ovo glasanje me obavezuje u godinama koje dolaze", istakao je on, zahvalivši se biračima koji su, kako kaže, "blokirali krajnju desnicu", prenela je BFM TV.

Izvor: T a n j u g

Emanuel MakronFrancuskaizbori
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva