:

:

TV Most

Foto: Танјуг

clock

Septembar 19, 2019   12:53

0

44

Mališani iz Pomoravlja večeras na stadionu Partizana

U organizaciji Kancelarije za Kosovo i Metohiju pedesetoro mališana iz Kosovskog Pomoravlja pratiće fudbalsku utakmicu Partizana i holandskog Az Alkmara koja se igra večeras u okviru Lige Evrope. 

Autobus sa decom iz Klokota, Gornjeg Kusca, Raniluga i još nekih sela Kosovskog Pomoravlja krenuo je jutros oko devet časova za Beograd. Deca, od kojih većina prvi put ide u Beograd, nisu krila oduševljenje što im je organizovano putovanje.

Vođa puta Zoran Denić iz Gornjeg Kusca kaže da će, pored gostovanja na stadionu crno – belih, deci biti omogućena poseta važnim kulturno istorijskim spomenicima u Beogradu u okviru dvodnevnog putovanja.

Organizator putovanja Aleksandar Đorđević kaže da je ovo samo još jedna u nizu akcija posvećenih deci i da će uskoro biti omogućena poseta i malih navijača Crvene Zvezde svom omiljenom klubu. Planira se i odlazak na jednu od utakmica srpske fudbalske reprezentacije koja se trenutno bori za plasman na Evropskom prvenstvu u fudbalu.

Ovakve posete koje se neretko organizuju za mališane iz Kosovskog Pomoravlja omiljene su među decom i njihovim roditeljima, jer pored dobrog druženja imaju priliku da upoznaju i nove prijatelje i nešto novo vide i nauče.

Izvor: RTV Puls

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva