:

:

TV Most

clock

Avgust 16, 2022   14:26

0

146

Mališani iz Velike Hoče i Orahovca posetili Temerin

Opština Temerin je nedavno bila domaćin za 24 starija osnovaca koji su stigli u posetu Vojvodini sa područja Кosova. U pratnji svoja tri profesora, deca su bila smeštena u porodicama njihovih vršnjaka u Temerinu, prenosi Dnevnik.

Prvi dan posete deca su imala organizovan prijem u zgradi RTV gde ih je dočekala direktorka Direkcije za upravljanje nepokretnostima Marijana Divljak.

Mališani su imali priliku da vide kako se kreiraju televizijske i radijske emisije, ali i da prošetaju kroz režiju i montažu.

Takođe, gosti su  posetili Petrovaradinsku tvrđavu i Sremske Кarlovce, a iskoristili su priliku da posete i tržni centar.

Opština Temerin obezbedila je ulaznice za uživanje na temerinskim bazenima, vožnju katamaranom po Jegričkoj kao i projekciju filma u lokalnom bioskopu.

Poslednjeg dana posete, organizovan je svečani prijem u sali Skupštine opštine Temerin gde je mališane pozdravio predsednik opštine Mladen Zec i tom prilikom im uručio prigodne poklone. Za organizaciju ove posete pobrinuli su se Olivera Grbić i njen Ženski odbojkaški klub "Grbić" koji već 20 godina radi na području opštine Temerin, sa iskustvom u realizovanju kampova dece sličnog uzrasta.

Izvor: Kosovo online/Dnevnik.rs; Foto: Opština Temerin

KiMOpština Temerindeca sa KiM

Kosovo i Metohija

Najčitanije

0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva