:

:

TV Most

clock

Jul 22, 2019   19:55

0

259

Malović o verbalnim napadima na Biljanu Popović Ivković

Politika Saveza za Srbiju su isprebijane, silovane, ponižene žene bez prava da pitaju odakle Đilasu 25 miliona evra, kaže Vladanka Malović, član Predsedništva SNS, komentarišući verbalne napade na državnu sekretarku MUP-a i članicu Predsedništva Biljanu Popović Ivković.

"Biljana Popović Ivković je meta napada i najjadnijih uvreda ne samo zato što je lider tog Saveza obični prostak, već zato što je imala hrabrosti da javno pita Đilasa kako je od 74 hiljade evra došao do 25 miliona evra bogatstva i to u periodu kada je ministrovao i gradonačelnikovao", navodi se u saopštenju koje je SNS dostavila medijima.

Malović primećuje da je Biljana Ivković "kriva" i da mora biti "ućutkana, ponižena i zastrašena, jer prezire politiku pljačke i rasparčavanja Srbije i jer je pitala Đilasa silnog otkud mu 25 miliona evra, otkud toliki novac na njegovim računima, a ne na računima građana Beograda i Srbije". 

"I Đilas i Jeremić i Obradović i svi lideri tog sramnog SzS trebalo je do sada da shvate da nasiljem, zastrašivanjem, uvredama i lažima neće uspeti da zaustave obelodanjivanje svih pljački iz vremena dok su oni gospodarili Srbijom i postajali preko noći i narodne grbače multimilioneri", poručila je Malović. 

Predstavnik SzS Nebojša Aleksić je u nekoliko tvitova na uvredljiv način pomenuo Biljanu Popović Ivković i njenog supruga i naveo da je frustrirana aludirajući na godine njenog muža i da ima "neku emociju" prema Draganu Đilasu.

Izvor: TV Most, Saopštenje

SNSPopović IvkovićMalovićSzSĐilas
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva