:

:

TV Most

clock

Novembar 05, 2020   17:26

0

145

Mandatar predložio strankama kandidate za ministre

U Podgorici je održan sastanak mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima stranaka vladajuće većine, kojima su predstavljeni kandidati za ministre ekspertske vlade.

Pre nego što predlog bude dostavljen parlamentu na potvrđivanje, mandatar treba da dobije saglasnost stranaka vladajuće koalicije.

Podgoričke Vijesti, pozivajući se na svoja saznanja, pišu da je mandatar za ministra javne uprave, digitalnog društva i medija predložio Tamaru Srzentić, za ministra ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ratka Mitrovića, a za resor unutrasnjih poslova Nikolu Terzića.

Za ministarstvo spoljnih poslova je predložen Ðorđe Radulović, resor ekonomskog razvoja Jakov Milatović, a za ministarstvo kapitalnih investicija Mladen Bojanić.

Za ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede predložen je Aleksandar Stijović, resor prosvete, nauke, kulture i sporta prof. dr Vesna Bratić, a za resor zdravlja doktorand Jelena Borovinić Bojović.

Za ministra pravde, manjinskih ljudskih prava predložen je Vladimir Leposavić, a za resor finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić.

Izvor: Танјуг

Crna Goraministriekspertska vladaKrivokapić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva