:

:

TV Most

Foto: facebook

clock

Avgust 06, 2020   23:02

0

168

Marić: Rudari Trepče borci za opstanak i ostanak srpskog naroda na KiM

Narodni poslanik sa Kosova i Metohije Ljubomir Marić čestitao je danas Dan rudara, poručivši da oni rade najteži posao od svih nas i da rudari Trepče nisu samo radnici, već i borci za opstanak i ostanak srpskog naroda na Kosovu.

"Oni su naši prvoborci i stub ekonomskog opstanka našeg naroda od Leposavića i Zvečana, do svakog kraja naše Srbije", napisao je Marić u objavi na Fejsbuk nalogu.

Njima danas odajemo počast i poštujemo ih, naveo je on i poručio da bez njih ne bilo ni najjačeg stuba ekonomskog razvoja na Kosovu - Trepče.

"I u ovim teškim danima, dok mnogi mogu da rade od kuće, oni i dalje moraju da silaze u rudnik i uzmu u ruke svoje rudarsko oruđe da se bore za svoju i našu decu. Zato im se danas poklanjamo i sećamo se svakog njihovog radnog dana, jer tako više poštujemo i njih i posao koji svi mi obavljamo", istakao je Marić.

Dragi moji rudari, nastavite da vredno radite, poručio je on.

"Mi smo tu za vas, hvala vam i neka vam ovaj Dan bude na ponos. Pozdravljam vas sa vašim rečima s kojim svaki dan ulazite u rudnik - 'Srećno'", naglasio je Marić.

Izvor: Kosovo online

KiMTrepčaLjubomir MarićDan rudara
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva