:

:

TV Most

clock

Maj 05, 2020   20:57

0

137

Marinković: Nastavljaju se napadi na predsednikovu porodicu

Već duže vreme traje sistematska hajka i napadi na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, a najbizarnije od svega je što se u tim napadima koriste sva sredstva i brutalno se vređa njegova porodica, izjavio je danas potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković povodom najnovijih napada na Danila Vučića, sina predsednika.

“Za deo opozicije predvođene Draganom Ðilasom cilj opravdava sredstva i žeđ za moći i novcem je jači od svakog moralnog i ljudskog svetonazora i principa. Svaka borba, pa i politička podrazumeva granice fer pleja i ljudskosti”, naveo je Marinković u saopštenju za javnost.

Upitao je gde su ovom trenutku tzv. nezavisni mediji, udruženja, borci za ljudska prava, a i tužilac koji bi na sve ove napade trebao odlučno da reaguje.

“Ono što je važno za Srbiju jeste da ogromna većina našeg naroda podržava Vučića koji je za šest godina preporodio Srbiju i vratio im dostojanstvo i samopoštovanje. Kao član i poslanik SNS-a spreman sam da se borim za pravdu, za odbranu ljudskog dostojanstva i neću uzmaći nikada pred onima koji su već surovo uništavali ovu zemlju”, naveo je Marinković.

Zamenik šefa odborničke grupe SNS Radoslav Marjanović i gradski odbornik SNS Nemanja Joksimović takođe su osudili napad na Danila Vučića i dodali da se nastavljaju brutalni napadi na porodicu i decu predsednika.

Marjanović je u saopštenju dostavljenom medijima naveo da iza tog napada stoji Dragan Ðilas i da je reč o “nezapamćenoj kriminalizaciji Danila Vučića”.

“Bez obzira ko kakvu politiku zastupa, nedopustivo je da bilo koji politički akter ili medij svesno zloupotrebljava decu svojih političkih protivnika u ovom slučaju decu predsednika Vučića u svakodnevnoj političkoj borbi”, naveo je Marjanović.

Kaže da pruža punu podršku predsedniku u borbi za pristojnu, uspešnu i modernu Srbiju i u borbi protiv “političkih profitera poput Dragana Ðilasa”, koji, kako navodi, našoj zemlji i građanima nemaju ništa drugo ponude, sem “bolesne” želje i ambicije da bez izbora i podrške naroda po svaku cenu dođu ponovo do vlasti i fotelja.

Joksimović kaže da se nastavlja “brutalna kampanja laži” protiv dece predsednika Srbije i Srpske napredne stranke, “a sve u režiji Dragana Ðilasa”.

“Samo dva dana kako je izmislio da je neko pomenuo njegovu decu, a kamoli napao, Ðilas je direktno naložio KRIK-u novi napad na decu Vučića i još jednom pokazao da neće birati ni sredstva ni način kako bi se obračunao sa predsednikom Srbije i ponovo dočepao vlasti i to bez učešća na izborima”, naveo je Joksimović.

Izvor: Танјуг

Vladimir MarinkovićVučićDanilo Vučić
0 Komentara

Postavi komentar

Napiši svoj komentar ovde. Tvoja email adresa neče biti vidljiva